注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

ドリスです。

Life is too short.

 
 
 

日志

 
 

石中校庆  

2007-12-12 17:34:48|  分类: 同学 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

星期六一早,由兴达出发,我哋一行6人就浩浩荡荡甘往石中奔去喇。

 

未去到石中,就觉得超多车。去到石中,我哋就觉得场面比我哋估计嘎多人。

 

 

估唔到一翻到去,就见到肥佬。当年距都对我唔错,成日俾我请假,仲俾左个小职权我添。

 

跟住,大家话仲见到13同阿亮,但系可惜,因为厕所嘎缘故,我miss左……

但系,系我排队罗纪念品个时,俾我见到当年罗住个唱K唛哩上课,“堂堂都是K歌堂”嘎城城

下面系迎紧宾嘎城城~~~

 

一下落离哩个校友非常有趣,距一离到就马上同旁人话指挥交通嘎保安对距不礼

“我40年先翻离一次,距(指住个保安)居然话我部车阻住条路wor。岂有此理,我40年先翻离一次……”

因为timing嘎关系,唔小心摄左婷上镜。不过算了,婷唔会介意。

BTW,发型整得唔错~~ 呵呵

 

烧炮仗庆祝:

 

见到大哥,不过可惜唔见细佬:

 

大哥好合作,俾足戏,摆足pose

 

罗你同阿星就应该企系前面先岩~~!!

 

我果然无估错,四友入面真系有人系度即席挥毫:

 

 

本来仲有一个某人嘎专辑,但系一场同学,都系算喇。当年距都无对我点,话晒都。

更多写真,尽在相册……

 

 

  评论这张
 
阅读(137)| 评论(7)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017