注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

ドリスです。

Life is too short.

 
 
 

日志

 
 

我系组织委员——***  

2007-09-23 21:13:33|  分类: 学校 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

今个学期,我竞选左我哋班嘎组织委员。因为无人同我争嘎关系,我顺利当选。哩个举动,出乎左我部分F嘎意料,亦都吓左一吓我屋企人,特别系母亲大人。

 

当我话俾屋企人听我今个学期选班委个时,

母亲大人马上回话“吓?!你唔好吓我吖~~ 你唔米一向都唔中意做哩D野咖咩?”。

父亲大人都答话“米系咯。你转性啊?”

剩余嘎屋企人——细佬妹瞪左我一瞪,如无意外,应该表示怀疑。

 

其实,我自己都吓左一吓,主要系大一学期尾个时,有少数几个人劝过我叫我选班干,话我竞一定选我。就系因为甘,我就飘飘然,再加上自我嘎陶醉,就决定左喇。另外就系,觉得好似咩都无做过甘,点都想稳D野捞捞。组织委员应该好易做嘎姐,不过我尽力喇。

 

最后,我想呼吁吓大家,以后请叫我组委。 多谢!

  评论这张
 
阅读(52)| 评论(3)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017